Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldin; Misafir !
Senin Toplam 22 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://sadeforum.yetkinforum.com/u21
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Yemek Tarifleri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
-(RıDv@N)-
Co AdMiN
Co AdMiN
-(RıDv@N)-


Erkek
Mesaj Sayısı : 52
Yaş : 29
Nerden : İstanbul
İş/Hobiler : Futbol
Lakap : Riko
Tuttuğu Takım : Yemek Tarifleri 1446
Rep Puanı :
Yemek Tarifleri Left_bar_bleue70 / 10070 / 100Yemek Tarifleri Right_bar_bleue

Kayıt tarihi : 26/08/08

Yemek Tarifleri Empty
MesajKonu: Yemek Tarifleri   Yemek Tarifleri Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:45 am

Buğu Kebabı
Malzemeler

1 Kilo kemiksiz koyun eti
Yarım kg arpacık soğan
6 Diş sarımsak
2 Adet domates
1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı kekik
3 Adet defne yaprağı
1 Tutam kıyılmış dereotu
1 Tatlı kaşığı tuz


Hazırlanışı
Eti, arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alın.
Soğan ve sarımsakları soyup, bütün olarak ete ekleyin.
Domatesleri yıkayıp rendeleyin.
Defne yaprağı, tuz, karabiber, kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatın.
Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.
Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alın.
Üzerine dereotu serpin ve sıcak olarak servis yapın
[/size]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.kusta.tr.gg
 
Yemek Tarifleri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: (¯`·._.·[ -Yaşam - ]·._.·´¯) :: YEMEK TARİFLERİ :: GENEL-
Buraya geçin: